045 1241213 info@kranu.fi

YouTube-optimointi

YouTube-optimointi parantaa yrityksesi videoiden näkyvyyttä verkossa ja hakukoneissa.

YouTube-optimointi

Step 1 of 2

50%

YouTube-videon optimointi on parempaa kuin YouTube-mainostaminen

Jos mainostat yrityksesi tuotteita tai palveluita YouTubessa videomainoksilla, niin niiden näyttäminen lopetetaan heti kun lopetat mainoksista maksamisen. YouTube-optimointi tuottaa kestäviä tuloksia, eikä se ole riippuvainen maksukyvystäsi. Videot näkyvät myös suoraan hakukoneissa sen sijaan, että ne näkyisivät pelkästään toisten videoiden alussa tai keskellä.

Hieman erilaista YouTube-markkinointia

Tavalliset YouTube-videot listautuvat normaaleissa hakutuloksissa. Video nappaa sivusta suuremman osan kuin tavallinen verkkosivu ja kiinnittää kuluttajan huomion paremmin kuin pelkkä linkki. Ihmiset myös katsovat videoita mieluummin kuin lukevat tekstiä, joten sinun kannattaa panostaa YouTube-markkinointiin. Jos optimoit YouTube-videoitasi, niin niistä ei suoranaisesti näy, että ne ovat mainoksia. Tavallinen videomainos YouTubessa näyttää keltaisella lätkällä, että “Tämä on mainos!” Tämä taas usein ärsyttää joitain käyttäjiä ja saattavat jopa kääntyä brändiäsi vastaan.

YouTube-asiantuntija palveluksessasi

YouTube-eksperttimme kykenevät lisäämään YouTube-kanavan kävijämääriä ja videoiden katselukertoja. Tämä tarkoittaa suoraan sitä, että sivuillesi tulee lisää kävijöitä. Enemmän kävijöitä lisää myyntiäsi ja parantaa tulostasi. Miksi siis et käyttäisi videoita palvelujesi ja tuotteidesi mainostamiseen?