Hakukoneoptimointipalvelumme EIVÄT ole kaikille.

Haluamme auttaa kaikkia apuamme kaipaavia yrityksiä. Työskentelemme kuitenkin vain rajatun asiakaskunnan kanssa, jotta he saavat parhaat mahdollisuudet menestyä ja työmme pysyy erittäin laadukkaana. Valitsemme asiakkaamme erittäin huolellisesti ja meillä on muutamia vaatimuksia, jotka asiakkaan täytyy täyttää voidakseen olla tulla asiakkaaksemme.

Työskentelemme asiakkaiden kanssa, joilla on:

  1. Aktiivinen ja terve bisnes.

Palvelumme ovat yrityksille, jotka ovat jo toiminnassa ja haluavat kasvattaa liiketoimintaansa. Emme työskentele:

  • Aikuisviihteen
  • Startup-yritysten kanssa
  1. Tasainen lead- ja asiakasvirta. Tämä tarkoittaa, että yritykselläsi täytyy olla tasaisesti liikennettä ja yrityksesi tekee kauppoja. Mainostat ja myyt palveluitasi. Yrityksesi ei tarvitse olla alan markkinajohtaja, sen tarvitsee vain olla läsnä ja pyrkiä parempaan.
  1. Hyvä, eheä tuote ja hyvä maine. Kaikki mitä teemme yhdessä ei tuo pelkästään lisää myyntiä yrityksellesi vaan me yhdessä teemme sen niin, että luomme lisäarvoa myös ympärillemme.

Siinä kaikki! Nämä ovat vaatimuksemme.

Jos yrityksesi täyttää ylläolevat vaatimukset ja haluaisit puhua meidän kanssa tuloksista, järjestämme mielellämme aikaa sinulle. Prosessi toimii näin: Ensin sinun tulee täyttää alla oleva lomake.

Älä huoli, lomake on yksinkertainen ja nopeasti täytetty. Meidän tarvitsee ymmärtää muun muassa mitä yrityksesi myy ja mitä se haluaa saavuttaa. Käymme kaikki hakemukset huolellisesti läpi ja toimitamme räätälöidyn suunnitelman, kuinka voit kasvattaa liikevaihtoasi. Jokainen asiakkaamme on käynyt tämän saman prosessin. Toimitamme suunnitelman suoraan sinulle videona. Tarkoituksenamme on tarjota sinulle kattava video, joka jo itsessään tuottaa lisäarvoa ja auttaa sinua parantamaan tulostasi, valitsemme sinut asiakkaaksemme tai emme.

Yhteistyölomake v3

Step 1 of 3

33%