045 1241213 info@kranu.fi

Hakukoneoptimointi Pori

Porissa on yli 80 000 asukasta ja joista suurin osa käyttää hakukoneita palveluiden etsimiseen. Jos olet joskus ihmetellyt miksi kilpailijasi kasvavat nopeammin kuin sinun yrityksesi niin yksi syy saattaa olla huonompi näkyvyys hakukoneissa. Jos et jaksa lukea liirumlaarumeja vaan haluat heti selvittää mikä on oman yrityksesi sivujen tilanne niin täytä yhteistyölomake ja lähetämme yksityiskohtaisen analyysin antamaasi sähköpostiin kolmen arkipäivän kuluessa!

Mitä hakukoneoptimoinnilla tavoitellaan?

Hakukoneoptimoinnin ensisijainen tavoite on näyttää optimoitava sivusto ylempänä hakutuloksissa. On myös mahdollista optimoida useampia asioita kerralla ja tavoitella mahdollisimman monta paikkaa hakutuloksissa yrityksestäsi kertovilla tuloksilla.

Paremman näkyvyyden johdosta sivustolle tulee lisää liikennetta, joka väistämättä johtaa kasvaneisiin yhteydenottomääriin ja se taas lisää kauppojen määrää.

Google Adwords vai orgaaniset tulokset?

Useimmissa hakusanoissa hakijat klikkaavat mainoksia paljon alle 50 %:ia ajasta ja usein vain 10-20 %:ia. Tämä tarkoittaa, että suurinta osaa liikenteestä ei tavoiteta hakusanamainonnalla eli maksetuilla mainoksilla. Paljon jää potentiaalia käyttämättä.

Jos sinulla on kivijalkaliike niin haluat ehdottomasti olla yksi niistä kolmesta kartalla näkyvästä yrityksestä sillä juuri tälle karttanäkymälle on varattu rutkasti tilaa etusivulta.

Dominoi kilpailijoitasi

Orgaanisissa tuloksissa etusivulla näkyy usein myös vähintään yksi YouTube-video, jos se sopii hakutermiin. Eli oikeasti sinulla on mahdollista napata yksi mainospaikka, yksi karttapaikka, yksi orgaaninen tulos ja yksi video, yhteensä neljä eri tulosta etusivulta.

Eikä tässä vielä kaikki! Vaan lisäksi on vielä mahdollista optimoida joko kokonaan toinen sivusto samalle hakusanalle tai käyttää niin sanottuja parasiittisivustoja. Eli ehkä ihan jokaista hakutulosta ei voi täyttää yritykseesi liittyvillä tiedoilla, mutta jopa kuusi eri tulosta voi kertoa yrityksestäsi. Tätä kutsutaan etusivun dominoimiksesi.

Kranu ei siis tyyty vähään vaan meillä halutaan lytätä kaikki kilpailijasi maanrakoon!

Ilmainen hakukoneanalyysi

Aloita täyttämällä yhteistyölomake ja saat ilmaisen videokonsultaation. Video jo itsessään tarjoaa erittäin hyödyllistä tietoa alasi tilasta verkossa ja kerromme kuinka voit lisätä myyntiäsi hakukoneiden avulla. Voit myös soittaa meille jo tänään ja selvitetään kuinka voimme auttaa sinun bisnestä kasvamaan. Odotamme yhteydenottoasi innolla!