045 1241213 info@kranu.fi

Kranu Oy Oulu - Kun haluat löytyä!

Kranu Oy on Oulussa sijaitseva, palveluiltaan koko maan kattava hakukoneoptimoinnin asiantuntijayritys.

Meidän tavoitteemme on olla helposti lähestyttävä ja ennen kaikkea luotettava kumppani alalla, jota vaivaavat niin käsiteongelmat kuin ennakkoluulotkin.

Me vastaamme kysymyksiin ja palvelumme keskittyy siihen, mikä asiakkaan aito tarve on. Aina toki tarve ei ole selkeä ja silloin toimimme myös ohjaajana ja informaation avaajana.

Ota rohkeasti yhteyttä niin katsotaan yhdessä, miten sinun palvelusi löytyisivät helpommin!

Palvelut

Haltuunotto

Tuntuuko Googlen My Business tili hankalalta? Meille se on perusosaamista, jonka hoidamme, jotta sinä saat keskittyä työsi tekemiseen.

Rahantekomylly

Markkinointi on mukavampaa, kun tietää että panostettu raha tulee varmasti takaisin ja mielellään monikertaisena. Analytiikallamme selviää, mistä liikenne sivustollesi tulee ja mitä sillä tienaat.

Näkyvyyspaketti

Eivätkö palvelusi löydy ensimmäiseltä sivulta? Tämän jälkeen löytyvät. Kokonaispaketti, johon Kranu valjastaa koko osaamisensa.

Lisäpalvelut

Verkkokauppa-analyysi

Mikä verkkokaupassasi toimii, mikä ei? Tarkka ja kattava analyysi, kun haluat ymmärtää paremmin oman verkkokauppasi vahvuuksia ja kehityskohteita.

Verkkokaupan optimointi

Haluatko, että juuri sinun tuotteesi tai tuoteryhmäsi ovat ne, jotka asiakkaasi ensimmäisenä näkee verkkoshoppaillessaan? Me hoidamme ne Googlen ensimmäiselle sivulle tai jopa kolmen parhaan joukkoon.

Mikro-optimointi

Myös mikroyritykset tarvitsevat näkyvyyttä, mutta aina ei budjetti anna periksi. Kranun tiimi käärii hihat ja tekee pienellä rahalla niin paljon näkyvyytesi eteen, kuin päivässä tai puolessa suinkin ehtii. Näin varmistetaan, etteivät kaikki asiakkaasi hyppää suurempien yritysten kelkkaan.

Miten homma toimii?

  1. Ihmiset etsivät verkosta nopeita ratkaisuja ongelmiinsa, oli kyseessä sitten palvelu tai tuote.
  2. Sinulla on ratkaisu näiden googlaajien ongelmiin.
  3. Kranu ohjaa ihmisiä etsimään ratkaisua juuri sinun sivuiltasi.
  4. Mitä enemmän sivuillasi käy potentiaalisia asiakkaita, sitä enemmän saat yhteydenottoja ja sitä suuremmalla todennäköisyydellä se näkyy liikevaihdossasi.

Jarno Tuovinen

Yrityksen perustaja, toimitusjohtaja ja Google-Guru

045 1241213
jarno@kranu.fi

Terve, olen Jarno Tuovinen ja haluaisin auttaa sinua sijoittumaan Googlen hakutuloksissa ensimmäiseksi, jotta sinä saat lisää trafiikkia, liikevaihtoa ja voittoa.

Kun etsit hakukonepalveluja hakusanalla Hakukoneoptimointi Oulu, tulet löytämään tämän sivun niinkuin jo todennäköisesti teit. Tämä kertoo kuinka tehokasta hakukoneoptimointi (englanniksi SEO) todella on. Oulu on Suomen viidenneksi suurin kaupunki. Hakukoneoptimointiyritys Oulu on eräs eniten kilpailtu hakusana (englanniksi keyword) Pohjois-Suomessa. Jos pystyn rankkaamaan oman sivuni tämän hakusanan hakutulosten kärkeen, niin mieti mitä pystyn tekemään sinun sivujen ja bisneksen kanssa.

Tämä on paras Hakukoneoptimointitoimisto Oulussa, piste. Olemme enemmän kuin pelkkä SEO-yritys. Me olemme hakukonemarkkinointiyritys.

Anna meidän auttaa sinua samalla tavalla kuin olemme auttaneet jo useita muitakin yrityksiä saavuttamaan onnistumisia ja voittoja. Me olemme #1 Hakukoneasiantuntija Oulussa, niinkuin myös eräs Suomen parhaimmista.

Aloita täyttämällä yhteistyölomake ja saat ilmaisen videokonsultaation. Video jo itsessään tarjoaa erittäin hyödyllistä tietoa alasi tilasta verkossa ja kerromme kuinka voit lisätä myyntiäsi hakukoneiden avulla. Soita meille jo tänään ja selvitä kuinka voimme auttaa sinun bisnestä kasvamaan. Odotamme yhteydenottoasi innolla.

Miksi sinun tulisi panostaa hakukoneoptimointiin?

Hakukoneoptimointi eli SEO on eräs suurimmista tekijöistä, joka vaikuttaa nettisivun sijoitukseen. Jos sinun sivuasi ei näy Googlessa, menetät koko ajan tuloja. Ilman optimointia yrityksesi käytännössä antaa rahaa kilpailijoilleen. Kenelläkään ei ole varaa siihen.

Verkkosivujen pitää olla hyvin optimoituja, jotta ne saavuttaisivat korkeampia sijoituksia hakukoneissa, kuten Google, Yahoo! ja Bing. Hyvin optimoidut sivut vaikuttavat suoraan sisällön ja tuotteiden suosioon, joka taas tarkoittaa lisää liikevaihtoa. Hakukoneoptimointi vaatii ammattilaisen tai konsultin, joka ymmärtää koko prosessin alusta loppuun. On olemassa lukemattomia hyötyjä miksi sinun kannattaa palkata Oululainen hakukone-ekspertti optimoimaan sivusi ja auttamaan sinua kasvattamaan näkyvyyttäsi verkossa.

Hakukoneasiantuntija säästää paljon arvokasta aikaasi. Voi olla vaikea ymmärtää kuinka Googlen algoritmit toimivat päättäessään mikä sivu on kävijälleen arvokas ja mikä ei. Ammattilaisen tarvitsee vain vilkaista sivujesi sisältöä. Jo sillä tiedolla voidaan määritellä tehokkaimmat tarkaisut juuri sinun tarpeisiisi.

Hakukoneammattilainen pystyy harmonisoimaan sivujesi sisältöä tarkan hakusanatutkimuksen avulla. Tutkimuksessa tarkastellaan mihin hakusanoihin sivusi keskittyvät ja mihin niiden pitäisi keskittyä. Menemme myös askelta pidemmälle ja käymme läpi kilpailijoidesi sivuja. Näistä luodun kokonaisuuden avulla pystymme määrittelemään oman alasi tärkeimmät hakusanat ja muokkaamaan sisältösi sopimaan alasi tärkeimpiin hakusanoihin. Lopputuloksena saat vetoavammat sivut ja ne tulevat paremmin esille kuin kilpailijasi sivut. Tämä säästää aikaasi ja pystyt keskittymään tärkeämpiin asioihin, kuten oma bisnekseesi.

Toinen hyöty, joka seuraa kun palkkaat luotettavan hakukoneoptimoinnin Oulusta, on itse konsultaatio. Haluat työskennellä lähellä alan ammattilaisia, jotta saat parhaan mahdollisen hyödyn. Tiheät konsultaatiot ovat tarpeellisia, jotta konsultti ymmärtää bisneksesi ja yleisösi, jota etsit.

Kun asiantuntijalla on selkeä näkemys kohdeyleisöstä, niin hän voi hoitaa hakusanamarkkinoinnin sinun sivuillesi. Hyvin optimoitujen sivujen pitäisi tuottaa huomattava määrä liikennettä sivuillesi, joka taas puolestaan kääntyy liikevaihdoksi ja voitoiksi.

Sivusi edustavat yritystäsi verkossa. Tarvitset hakukoneoptimointiekspertin, jotta asiakkaat voivat helposti löytää sivustosi. Vaikka sinulla olisi parhaimmat nettisivut mitä on ikinä tehty, se ei tarkoita yhtään mitään jos kukaan ei löydä sivujasi.

Tule käymään toimistollamme

Kranu Oy
Isokatu 56
90100 Oulu
045 1241213