045 1241213 info@kranu.fi

Kranu Oy Espoo - Kun haluat löytyä!

Kranu Oy on Oulussa sijaitseva, palveluiltaan koko maan kattava hakukoneoptimoinnin asiantuntijayritys.

Meidän tavoitteemme on olla helposti lähestyttävä ja ennen kaikkea luotettava kumppani alalla, jota vaivaavat niin käsiteongelmat kuin ennakkoluulotkin.

Me vastaamme kysymyksiin ja palvelumme keskittyy siihen, mikä asiakkaan aito tarve on. Aina toki tarve ei ole selkeä ja silloin toimimme myös ohjaajana ja informaation avaajana.

Ota rohkeasti yhteyttä niin katsotaan yhdessä, miten sinun palvelusi löytyisivät helpommin!

Palvelut

Haltuunotto

Tuntuuko Googlen My Business tili hankalalta? Meille se on perusosaamista, jonka hoidamme, jotta sinä saat keskittyä työsi tekemiseen.

Rahantekomylly

Markkinointi on mukavampaa, kun tietää että panostettu raha tulee varmasti takaisin ja mielellään monikertaisena. Analytiikallamme selviää, mistä liikenne sivustollesi tulee ja mitä sillä tienaat.

Näkyvyyspaketti

Eivätkö palvelusi löydy ensimmäiseltä sivulta? Tämän jälkeen löytyvät. Kokonaispaketti, johon Kranu valjastaa koko osaamisensa.

Lisäpalvelut

Verkkokauppa-analyysi

Mikä verkkokaupassasi toimii, mikä ei? Tarkka ja kattava analyysi, kun haluat ymmärtää paremmin oman verkkokauppasi vahvuuksia ja kehityskohteita.

Verkkokaupan optimointi

Haluatko, että juuri sinun tuotteesi tai tuoteryhmäsi ovat ne, jotka asiakkaasi ensimmäisenä näkee verkkoshoppaillessaan? Me hoidamme ne Googlen ensimmäiselle sivulle tai jopa kolmen parhaan joukkoon.

Mikro-optimointi

Myös mikroyritykset tarvitsevat näkyvyyttä, mutta aina ei budjetti anna periksi. Kranun tiimi käärii hihat ja tekee pienellä rahalla niin paljon näkyvyytesi eteen, kuin päivässä tai puolessa suinkin ehtii. Näin varmistetaan, etteivät kaikki asiakkaasi hyppää suurempien yritysten kelkkaan.

Miten homma toimii?

  1. Ihmiset etsivät verkosta nopeita ratkaisuja ongelmiinsa, oli kyseessä sitten palvelu tai tuote.
  2. Sinulla on ratkaisu näiden googlaajien ongelmiin.
  3. Kranu ohjaa ihmisiä etsimään ratkaisua juuri sinun sivuiltasi.
  4. Mitä enemmän sivuillasi käy potentiaalisia asiakkaita, sitä enemmän saat yhteydenottoja ja sitä suuremmalla todennäköisyydellä se näkyy liikevaihdossasi.

Jarno Tuovinen

Yrityksen perustaja, toimitusjohtaja ja Google-Guru

045 1241213
jarno@kranu.fi